رئیس علمی انجمن مددکاری اجتماعی با اشاره به افزایش طلاق عاطفی در بین زوج های کشور گفت: افراد به دلیل قبح طلاق و برخی از مسایل از طلاق امتناع و زندگی خود را در خلأ روابط عاطفی ادامه می دهند.
مصطفی اقلیما، رییس انجمن علمی مددکاران اجتماعی در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به اینکه در جامعه ما مسایلی مطرح است که خانواده ها را به سمت تک نفری شدن سوق داده است، گفت: فشار اقتصادی یکی از مهمترین عواملی است که باعث کاهش تمایل جوانان به ازدواج شده است.
وی افزود: در مورد ازدواج باید اول ببینیم مفهوم آن چیست و موضوع ازدواج به صورت آگاهانه صورت می گیرد و یا اینکه به صورت اجباری گاها برای فرار از خانواده پدر صورت می گیرد.
به گفته وی، در بسیاری از موارد جوانان برای پر کردن ضعف مالی، کار کردن، نیازهای جنسی و یا به دلیل افزایش سن بالاجبار و در فقدان عاطفه مشترک ازدواج می کنند. در تمام این موارد افراد بعد از یک مدت زندگی یکنواختی داشته و به جایی می رسند که دیگر قادر به ادامه زندگی نیستند.
به گفته وی، در بسیاری از موارد زن و مرد به دلیل مصالح خانوادگی و یا فرزندان و شرایط جامعه از یکدیگر جدا نمی شوند و زندگی به صورت اجباری ادامه پیدا می کند.
وی با اشاره به بررسی های صورت گرفته در بین 60 هزار نفر جامعه آماری خاطرنشان کرد: بیش از 80 درصد این افراد هیچ احساسی نسبت به زوج خود نداشته و معتقد بودند اگر برخی از مسایل وجود نداشت بلافاصله از همسر خود جدا می شدند.
اقلیما تصریح کرد: بسیاری از زوجین قدم زدن به همراه همسر خود را بی مفهوم می دانند و حتی یک ساعت برای خانواده خود وقت نمی گذارند، در چنین شرایطی شاهد افزایش طلاق عاطفی در بین زوجین هستیم.
0 12 خواندن این مطلب 1 دقیقه زمان میبرد