آسیب های اجتماعی ایران

رویکرد بومی؛ ضرورت سند پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در برنامه ششم توسعه

IMG_6740_1رئیس انجمن مددکاران اجتماعی بر نیاز برنامه ششم به سند پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با رویکرد بومی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران به نقل از تسنیم؛ حسن موسوی‌چلک در در خصوص اولویت‌های حوزه آسیب‌ اجتماعی در برنامه ششم توسعه، اظهار داشت: در سند چشم‌انداز 1404 برای جامعه ایرانی ویژگی‌های مختلفی مطرح بود که بر اساس آن برنامه چهارم و پنجم توسعه تدوین شد.

وی ادامه داد: در برنامه چهارم مواردی از سطوح مختلف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مطرح شد اما برنامه پنجم هیچ موضوعی نبود، در هر دو برنامه قدم‌های موثری در تحقق مولفه‌های اجتماعی ایران 1404 برداشته نشد. در برنامه ششم با توجه به اینکه وضعیت اجتماعی نگران‌کننده شده و در حوزه‌های طلاق، اعتیاد به مواد مخدر صنعتی، ایدز، آسیب‌های فضای مجازی و… کارشناسان را به تکاپو وادار کرده است.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران، افزود: ما در یک برنامه کلان کشوری نمی‌توانیم جزیره‌ای عمل کنیم از طرف دیگر نمی‌توان یکسری برنامه در سطح ملی بنویسیم و توقع داشته باشیم که در همه نقاط کشور جواب دهد بلکه باید به سمت برنامه‌های استانی یا حتی محلی برویم. ما باید این را به عنوان الزام بیاوریم تا دولت مکلف باشد سند آسیب‌های اجتماعی را با رویکرد بومی و متناسب به نیاز امروز تدوین کند.

وی افزود:‌ دولت باید سطوح مختلف پیشگیری از آسیب‌ها را در برنامه ششم لحاظ کند و چهار مولفه فراگیری، جامعیت،کفایت و پایداری را برای خدمات در نظر داشته باشد. الزام دیگر توجه به ظرفیت‌های فرهنگی و دینی است که البته باید در کنار آن متناسب با رویکرد بومی از تجارب کشورهای موفق در این زمینه استفاده کنیم.

رسانه تاب آوری ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا