بدینوسیله نشانی کلیهٔ لینکها و نیز پایگاههای اینترنتی رسانه خانه تاب آوری ایرانیان جهت دسترسیِ هر چه آسانترِ مخاطبینِ این پایگاه اینترنتی به یادداشتها، مقالات و تحقیقات و پژوهشهای تاب آوری اطلاع رسانی می گردد.
امید است تلاشهای انجام یافته توسط تیم تخصصی کارگروه تاب آوری در مجموعه رسانه های تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان تا این مرحله از اجرای برنامه های معین شده، رضایتِ خاطرِ مخاطبینِ این پایگاه اینترنتی را فراهم آورده باشد.
منتظر دریافت بازخوردها، انتقادات و پیشنهادات کاربران محترم، باهدف ارتقاء کمٌی و کیفیِ عملکرد این رسانه می باشیم.
رسانه خانه تاب آوری ایرانیان در شبکه های اجتماعی
- خانه تاب آوری ایرانیان
- باشگاه تاب آوری ایرانیان
- کانال ویدئویی باشگاه تاب آوری در آپارات
- کانال خانه تاب آوری ایران در آپارات
- کانال ویدئویی باشگاه تاب آوری در یوتیوب
- کانال خانه تاب آوری ایران در یوتیوب
- کانال تلگرام خانه تاب آوری ایران
- صفحهٔ اینستاگرام باشگاه تاب آوری
- صفحهٔ اینستاگرام کافه رسانه تاب آوری
- صفحه باشگاه تاب آوری در فیس بوک
- دامنهٖٔ ریدایرکت به پایگاه اطلاع رسانی (خانه تاب آوری) home-of-resilience.ir
- دامنهٔ ریدایرکت شده به مجله اینترنتی (باشگاه تاب آوری) resilienceclub.ir
در ادامه توصیحاتی پیرامون مبحث مهم و ارزشمند تاب آوری ارائه می گردد.
تاب آوری چیست؟
برای تعریف تاب آوری چه در مفهوم و چه در عملیات بایستی به دوستون اصلی «وجود چالش و تنش» و «نتیجه خوب» تکیه زد به عبارت ساده تر این دو موضوع در هر تعریفی از تاب آوری ضرورتاً بایستی وجود داشته باشد.
هر تعریفی از تاب آوری بدون وجود یکی از این دو مولفه جامعیت لازم را نخواهد داشت.
علاوه بر دو مفهوم ضروری ” شرایط پرتنش” و ” نتیجه خوب ” در راه رسیدن به تعریفی از تاب آوری به سه بعد زمانی ، آینده ، حال و گذشته نیز بایستی توجه صورت گیرد.
آنجا که تاب آوری نقش مقابله ای دارد توان تاب آوری در زمان حال ایفای نقش میکند و آن هنگام که از بروز صدمه و آسیب پیشگیری میکند بهرمند ازقدرت موثردر آینده یا اینده نگری تاب آوری هستیم . و هنگامی که از اثر بخشی تاب آوری برای بازیابی و باز توانی پس از آسیب و صدمات و یا تروما استفاده میکنیم در واقع از تاب آوری گذشته نگر بهره جسته ایم .
در این معنا تاب آوری محدود به پیشگیری، مقابله و بازیابی و احیاء پس از ضربه نیست.
تا به اینجا به دو مولفه ( شرایط پرتنش ، نتیجه خوب) و سه وجه زمانی ( حال ، آینده و گذشته ) اشاره شد اکنون با ترسیم مربعی که اضلاع چهارگانه آن عبارتند از :
کار ساخت و ارایه تعریف تاب آوری را به انتها نزدیکتر میکنیم.
فرد، خانواده، جامعه، اقلیم، سامانه و سازمان تاب آور بایستی بتواند بر چالش ها غلبه کند از موانع عبور کند و صدمات احتمالی را بازسازی ، ترمیم و بازیابی کند و به اهداف خویش دست پیدا کند که بصورت خلاصه عبارتست از صرف انرژی در جهت بهبود اوضاع.
رسانه خانه تاب آوری ایرانیان
خانه تاب آوری ایران بر اساس مستندات موجود در همین پایگاه اینترنتی، در دی ماه سال 1393 به منظور ایجاد مرکزی برای دسترسی و هم افزایی فعالیت های علمی و پژوهشی در حوزه های مختلف تاب آوری، با اهداف ذیل آغاز به کار نموده است:
ایجاد بانک اطلاعات جامع و روزآمد مقالات، با دسترسی آسان، رویه یکسان و رفع محدودیت های شکلی، زمانی و سازمانی موجود
معرفی متخصصین، پژوهشگران و اساتید در حوزه های مختلف تاب آوری جهت تقویت حقوق معنوی
فراهم نمودن بستری برای جریان سازی و مدیریت محتوای تاب آوری جهت جلوگیری از تضییع منابع مادی و معنوی جامعه متخصصین تاب آوری کشور، در روندهای تکراری و کلیشه ای کنونی
ایجاد زمینه مساعد برای بومی سازی مباحث مختلف تاب آوری در کشور
گسترش پایگاه های مجازی در حوزه تاب آوری ایران
خانه تاب آوری ایران به عنوان شاخه ای مستقل در پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران، تحت نظارت و پشتیبانی فنی عملیاتی و تخصصیِ مجموعه رسانه های مددکاری اجتماعی ایرانیان فعال می باشند.