رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران گفت: نشاط سطحی در کمین نوجوانان و جوانان است به این معنا که افراد تنها نشاط سطحی را تجربه کرده و از اعماق وجود شاد نیستند. به گزارش وبسایت رسمی مددکاران اجتماعی ایرانیان به نقل از تسنیم، سید حسن موسوی چلک، رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران در خصوص ” روز جهانی خنده” اظهارداشت: یکی از نیازهای بشر، نیاز به شادی است درواقع شاد بودن حق هر فرد بوده و یکی از علایم شادی نیز خنده است. وی ادامه داد: خنده واقعی باید در میان افراد افزایش یابد چراکه این امر سلامت و امنیت روانی را به دنبال دارد و باعث میشود که افراد با مسائل راحتتر کنار بیایند همچنین این موضوع در گسترش روابط اجتماعی و بین فردی نقش بهسزایی دارد.رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران بیان کرد: معمولاً فردی که چهره شاد دارد در دوستیابی موفقتر است و فشارهای زندگی کمتر روی آن تاثیر میگذارد. از طرفی دیگر معمولاً کسانی که چهره خندان دارند در انتقال پیام و شادی به دیگران موثر هستند.
چنبرهزدن در فضای غم و اندوه باعث انزوا و افزایش مشکلات میشود
موسوی چلک با بیان اینکه شادی به این معنا نیست که افراد همه چیز را شوخی بگیرند، افزود: چنبرهزدن در فضای غم و اندوه باعث انزوا و افزایش مشکلات میشود؛فردی که عبوس است بیشتر در معرض افسردگی و انزوا است.
وی با بیان اینکه رسانهها در ایجاد شادی نقش به سزایی دارند که میتوانند در انتقال اطلاعات و شادیآفرینی در جامعه موثر باشند، عنوان کرد: صدا و سیما به عنوان رسانه ملی باید در جهت پخش برنامههایی در زمینه انتقال پیام مثبت، آموزش مهارتهای ارتباطی و مقابله با استرس گام بردارد.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به اینکه بداخلاقی را نباید با جدی بودن یکسان دانست، گفت: افزایش افسردگی، گسترش آسیبهای اجتماعی و روی آوردن به استفاده از مشروبات و مشکلات روانی از عوامل غم بسیار است.
وی افزود: در آینده جنس آسیبهای اجتماعی به سوی نشاط سطحی میرود و این امر در کمین نوجوانان و جوانان است به این معنا که افراد تنها نشاط سطحی را تجربه کرده و از اعماق وجود شاد نیستند.