
پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی؛ سرمایه ای به نام رسانه
رسانه بستر مشارکت و تعامل را فراهم میکند و این خود یک سرمایه اجتماعی است.
برای جامعه مددکاران اجتماعی ایران وجود رسانه ها و پایگاههای اطلاع رسانی میتواند یک سرمایه اجتماعی به حساب می آید.
این سرمایه ها از طریق هنجارهای متقابل، اعتماد و مشارکت اجتماعی و درشبکه های مختلف اطلاع رسانی متجلی شده و دارای آثار و بازتاب های پرشمار بر تمامی مولفه های سلامت اجتماعی است.
برای تعامل بیشتر و بهتر، سازگاری و سازندگی در چالش های شغلی و اجرای بهینه وظایف، وجود چنین پایگاههایی بسیارکار آمد و کارساز است.
تردیدی نیست که رسانه بستر تعامل را فراهم میکند و این به تنهایی خود مشارکتی هدفمند، معنا دار و سرمایه ای اجتماعی به حساب می آید.
به حول و قوه الهی جامعه مددکاران اجتماعی ایران، پویا و بالنده و رو به رشد است و به برکت مشارکت تمامی اعضا در صحنه بین المللی هم شناخته شده و خوشنام است.
و اما بعد…
- آیا رسانه های مددکاران توانسته اند نهادهای دولتی و غیر دولتی را در سیاسگذاری و صرف منابع تحت تأثیر قرار دهند؟
- آیا پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی در افزایش آگاهی و دانایی مخاطبین خود درجهت تغییر رفتار و بهبود عملکرد موثر بوده اند؟
- و آیا مجموعه این فعالیت ها در وبسایت ها، تالارهای گفتگو و صفحات تلگرام موجب تحرک و توسعه هنجارهای جامعه مددکاران بوده است یا خیر؟
بدیهی است که سنجش تأثیر و ارایه پاسخ مستدل به این سوالات نیاز به بررسی، پژوهش و صرف زمان دارد، طبیعتا ماهم قصد پاسخگویی نداریم و هدف اصلی ایجاد چالشی بود که توجه را به خود معطوف نماییم.
- آیا همراهی و همنوردی با وبسایت و شبکه های مجازی مددکاران اجتماعی ایران برایمان مفید فایده بوده است؟
- آیا این تلاش و مجموعهٔ این فرآیندها و فعالیت ها را با دغدغه های دانشگاهی و حرفه ای خود متجانس، مرتبط و همسو یافته ایم؟
در استفاده از سرمایه های اجتماعی رازی نهفته است که با استفاده هر چه بیشتر، بیشتر و بیشتر میشوند.
امروزه این وبسایت رسمی مددکاران اجتماعی ایران، یک سرمایه اجتماعی بوده و بعنوان تسهیل کننده کنش ها ایفای نقش مینماید و در استفاده هر چه بیشتر توسعه و توان بیشتری خواهد یافت.
پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی؛ سرمایه ای به نام رسانه
محمدرضا مقدسی / مدرس و پژوهشگر تاب آوری