در سال 2013 پروژه ای توسط فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی آغاز به کار کرد، تا دستیابی به بایگانی های فدراسیون برای همه مددکاران اجتماعی و محققان سرتاسر جهان آسان تر شود. قدمت اطلاعات بایگانی ها مربوط به سال 1846 و اوراق فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی از سال 1392 زمانیکه گذشتگان، فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی را در فرانسه راه اندازی کردند باز می گردد.
با استفاده از جداول زیر (دسته بندی ها)، شما به اسناد تاریخی، خبرنامه ها و عکس ها دسترسی پیدا خواهید کرد:
بایگانی اسناد به صورت ده ساله ذخیره و دسته بندی شده است.
دهه 1920
کنگره ها/ همایش های بین المللی منجر به تمرکز بیشتر به منظور تأسیس نمایندگی سازمان های بین المللی مددکاری اجتماعی و مددکاران اجتماعی بوده است.
دهه 1930
راه اندازی دبیرخانه ثابت و دائمی بین المللی مددکاری اجتماعی در سال 1932 و پس از آن، آغاز جنگ جهانی دوم در سال 1939 (گرچه درگیری های مربوطه زودتر آغاز شده بود). این درگیری ها، اجازه متمرکز شدن های بین المللی برای حرفه مددکاری اجتماعی نداد.
دهه 1940
جنگ جهانی دوم کاملاً هر بخشی از دنیا را تا پایان سال 1945 درگیر کرده بود. دبیرخانه دائمی بین المللی مددکاری اجتماعی خودش نیز مورد خسارت جنگ و حوادث پس از آن قرار گرفته بود. یک همایش بین المللی در سال 1948 شروع به گفتگو و منظره ای جهت راه اندازی نهادی بین المللی به نمایندگی از مددکاران اجتماعی و به تکامل رساندن فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی کنونی کرد.
دهه 1950
فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی به صورت رسمی در سال 1956 تشکیل و به صورت قانونی در سال بعد تأسیس گردید. کشف اخلاق حرفه مددکاری اجتماعی، تمرکز بر روی نشریات، به ویژه با تولید مجله بین المللی مددکاری اجتماعی و دستیابی و اخذ مقام مشورتی با سازمان ملل متحد، از دست آوردهای این دهه بوده است.
دهه 1960
فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی هویت خود را، از طریق برگزاری کنفرانس جهانی گسترش داد، برگزاری اولین سمینار در اروپا و اولین کنفرانس منطقه ای در آسیا و اقیانوسیه و ارتباط با دیگر سازمان های بین المللی را گسترش و توسعه داد.
دهه 1970
تمرکز بر روی فعالیت های اعضا به منظور اتصال و فعال نمودن ارتباطات مددکاران اجتماعی آفریقا با فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی از طریق کنفرانس بین المللی که در آفریقا برای اولین بار در کنیا در سال 1974 برگزار گردید. افزایش تعداد کشورهای پیوسته به فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی و راه اندازی دبیرخانه دائمی در سوئیس بود.
دهه 1980
تعریف و معنی مددکاری اجتماعی با برپایی کمیسیون حقوق بشر تنظیم و تدوین شد. افزایش حضور در سطح سازمان ملل متحد و شرکت در رویدادهای بین المللی سازمان ملل مانند نشست جهانی سالمندی و سال جهانی کودک. فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی به وسیله سازمان ملل و فعالیت های بین المللی اش، پیام آور صلح شناخته و به رسمیت معرفی شد.
دهه 1990
دبیرخانه فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی از نروژ به سوئیس بازگردانده شد. توسعه سیاست فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی، از طریق تعیین خط مشی و سیاست گذاری در اچ آی وی/ ایدز و مددکاری اجتماعی و دستورالعملی برای حقوق بشر و مددکاری اجتماعی بیشتر مشهود و قابل رویت است. فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی همه ساله 3 تا 4 خبرنامه را با کشورهای عضو خود که مرتباً شرایط خودشان را به خوبی گزارش میدهند، به گونه ای که معرف و نماینده فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی باشند منتشر می کند. همکاری با انجمن بین المللی مدارس مددکاری اجتماعی و شورای بین المللی رفاه اجتماعی افزایش یافت. فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی با حضور قابل توجه در اجلاس جهانی سازمان ملل متحد به منظور توسعه اجتماعی در سال 1995 حاضر گردید.
دهه 2000
بررسی نتایج اسناد و مدارک در اتخاذ تعریف جدید از مددکاری اجتماعی، بیانیه جدید از اصول اخلاقی، اتخاذ استانداردهای واجد شرایط جهانی برای مددکاری اجتماعی و یک اساسنامه جدید تدوین گردید. فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی راهنمای آموزشی سالانه مددکاری اجتماعی و حقوق کودک را در سال 2002 منتشر کرد. پنجاهمین سالگرد فدراسیون بین المللی مددکاری اجتماعی، در کنفرانس جهانی در مونیخ جشن گرفته شد. و بودجه ها برای پروژه های توسعه ای منطقه ای در دسترس قرار داده شد.
جهت دریافت فایل متون فارسی و انگلیسی این مطلب اینجا کلیک کنید.
گردآوری و ترجمه: هُما صدری | عضو تیم روابط بین الملل وبسایت مددکاران اجتماعی ایرانیان
پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران